Accesorii de păr pentru primăvară. Cum să îți faci părul să arate incredibil

Primăvara este ocazia perfectă în care look-ul unei femei poate să abunde de carismă. Așadar, nu pierde nici o ocazie în care să te așezi pe un scaun coafor și să-ți faci părul să arate ca o parte importantă a vestimentației tale. Tunsori femei merită mai multă atenție decât i se oferă la prima vedere.

Dacă nu mai ai idei și nu știi cum să îți accesorizezi părul în perioada primăverii, te ajutăm noi. Aruncă o privire în galeria noastră, și-ți vei găsi inspirația. Agrafele par atât de banale, dar pot fi o piesă importantă pe care să o accesorizeri.

Prins în coadă, la spate sau pur și simplu lăsat liber, părul tău va prinde un alt contur cu ajutorul agrafelor. Mai mult, dacă ești din categoria tunsori par lung, vei avea o surpriză plăcută.

FUNDIȚE

Mergi la salon, așează-te confortabil pe o scafa coafor și dă părului tău puțin volum. Poți folosi apoi cu încredere puțin fixativ și pentru tunsori femei, nu uita să accesorizeri cu o fundiță. Vei obține un look primăvăratec și un aer chic.

BANDANE

Bandanele nu-și vor pierde nicicând din farmec. Pentru coafuri ușoare sau coafuri simple, optează pentru culori calde și chiar câteva combinații îndrăznețe.

BASCĂ

Pentru că primăvara poate fi un anotimp mai tricky în ceea ce privește vremea. Prin urmare, fii sigură că ai în garderoba ta o bască. Accesorizată potrivit, ea poate fi nota definitorie a ținutei tale.

CERCEI

Este vorba despre un cumul de factori care te pot ajuta să arăți exact așa cum îți dorești. Deci nu uita să adaogi și o pereche de cercei potriviți alegerii tale. Ei pot trasforma o „bad hair day” într-o „amazing hair day”. Tu decizi 🙂

În final, dacă vrei coafuri ocazie, alege un accesoriu inedit.

Primăvara este sezonul florilor, deci nu te sfii să adaugi părului tău câteva floricele naturale, într-o coroniță. Vor oferi un plus de feminitate și eleganță ținutei tale.

  • Leave Comments