Aranjează părul lung de fiecare dată altfel și mereu elegant

Părul lung are o mulțime de modalități prin care poate fi aranjat, multe dintre ele la îndemâna oricui. Nu ai nevoie de foarte mult timp, ci doar de câteve elemente care te pot ajuta în alegerea unei coafuri par lung. În acest articol, îți voi prezenta câteva modalități simple pentru coafuri pentru o zi obisnuita.

Dacă vrei să îți aranjezi părul prins, ai câteva idei la îndemână:

Coafuri par lung prins

Părul prins în coadă este extrem de comod de purtat și ușor de aranjat. Poți opta pentru o coadă împletită, sau cu câteva șuvițe lăsate rebele pe frunte iar pentru un aspect mai plăcut, poți să atașezi un accesoriu.

Coafuri par lung cu coc

Nici cocurile nu sunt mai prejos. Poți avea un look elegant sau casual, în doar câteva momente, cu ajutorul unui coc simplu.

Poți încerca și varianta de coc half up, care poate părea mai îndrăzneață însă oferă un aer casual ținutei tale.

Coafuri par lung cu bucle

Buclele se vor potrivi întotdeauna părului lung. Oferă-le puțin volum, simte-te liberă să adaogi și un accesoriu iar coafura ta va arăta superbă. Poți chiar să faci o combinație între bucle și half bun, care cu siguranță va arăta la fel de bine.

Desigur, sunt o mulțime de căi prin care să ai o coafură păr lung impecabilă. Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de foarte mult timp, ci doar de câteva „unelte”, precum: fixativ; placă de îndreptat părul; ondulator; uscător și câteva accesorii.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru o nouă idee de coafură:

  • Leave Comments