Eșarfele în păr – cum să le porți și la ce tip de tunsoare se potrivesc

În perioadele călduroase, eșarfele sunt un accesoriu pentru care majoritatea fetelor optează măcar o dată. Asta pentru că este o modalitate perfectă de a susține părul, de a completa ținuta sau pur și simplu de a avea o coafură frumoasă. Eșarfele se folosesc atât la coafuri par lung cât și la coafuri par scurt.

Indiferent de lungimea părului poți purta o eșarfă pe post de bandană. Culoarea ei este la fel de importantă, întrucât ea îți accesorizează ținuta dar și culoarea părului și a ochilor.

Pentru coafuri par lung, eșarfele pot avea mai multe întrebuințări. Poți purta o eșarfă legată de cap sau legată de coadă sau coc. Depinde de viziunea ta și de felul în care vizualizezi look-ul de fiecare zi.

Pentru coafuri par scurt, eșarfele pot fi purtate pe post de bandană. Impactul vizual este la fel de mare și de plăcut. Bandanele dau un aer casual și clasy, dacă le accesorizeri unei ținute de zi.

Eșarfele de păr pot părea dificil de aranjat. Însă dacă vei învăța câțiva pași simpli, vei vedea cât de ușor este. Urmărește în fotografiile de mai jos:


  • Leave Comments