Tu știai ce beneficii incredibile au nucile?

Despre nuci, orice fată care a dat peste vreo dietă a auzit. Dacă te interesezi de cumpar nuci, ia în calcul faptul că nucile se găsesc la piata agricola și au mai multe beneficii decât ai putea crede vreodată. Este adevărat aproape orice ai auzit sau citit despre nuci, pentru că cele mai multe lucruri sunt bune.

Pentru început, trebuie să știi că nucile găsite la bursa produselor alimentare pot fi de mai multe feluri.

TIPURI DE NUCI

Pentru început, avem migdalele, care ajută la îmbunătățirea nivelului colesterolului. Consumate ca parte a unei diete, migdalele ajută și la scăderea în greutate. Migdalele pot avea un efect benefic asupra florei intestinale prin susținerea creșterii bacteriilor benefice din intestin. Din propria experiență îți spun că au un gust minunat și ca atunci când am vrut să cumpar nuci, m-am îndreptat piata agricola.

Mai apoi, avem fisticul care ajută la reducerea factorilor de risc pentru boli cardiovasculare. De asemenea, nucile propriuzise sunt o sursă bogată în omega trei. Ele reduc semnificativ colesterolul și reduc inflamațiile. 

Studiile arată că și dietele bogate în caju au dus la îmbunătățirea tensiunii arteriale. Nu uităm nici de nucile pecan sau macadamia, importanți antioxidanți naturali. Alunele și arahidele sunt de asemenea responsabile de reducerea colesterolului. Dacă vrei să cumpar nuci, atunci să știi că toate aceste minunate nuci le găsești la piata agricola, acolo unde te poți aproviziona pentru o perioadă îndelungată de timp. 

DE CE E BINE SĂ CONSUMĂM NUCI

Pentru că nucile sunt bogate în grăsimi sănătoase, esențiale pentru o viață sănătoasă și o dietă echilibrată și sunt una dintre cele mai importante surse de proteine și fibre.  Majoritatea grăsimilor din fructele cu coajă lemnoasă sunt grăsimi mononesaturate, precum și grăsimi polinesaturate omega-6 și omega-3. Nucile mai conțin și vitamine și minerale, inclusiv magneziu și vitamina E.

Consumul de nuci poate îmbunătăți nivelul de zahăr din sânge, lucru esențial pentru o viață sănătoasă.

DE UNDE POT ACHIZIȚIONA NUCI

Caută la bursa produselor alimentare. Acolo vei găsi mai mulți producători și oferte și nuci câte îți dorești, diverse sortimente. Este important să știi din ce an este recolta scoasă la vânzare și ce tip de nuci sunt. Poți chiar să guști și să te uiți cu atenție la nuci, pentru a fi sigur că nu sunt nici un fel de probleme în ceea ce privește calitatea produsului.

Ia în considerare faptul că nucile sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă și pentru un corp sănătos și nu uita de beneficiile pe care le aduc, o dată ce le-ai consumat. 

Mai mult decât atât, dacă îți dorești să incluzi nucile în dieta ta zilnică, nu uita că rezultatele le vei obține după ce alegi un program pe care să îl urmezi cu strictețe și care să îți aducă aportul necesar de nutrienți. În acest sens, nucile nu trebuie să lipsească din dieta ta.

  • Leave Comments